Kirjakauppa

Kirjatilauksen hintaan lisätään postikulut.

Käyttämättömillä ja myyntikunnossa olevalla kirjalla on 14 päivän palautusoikeus laskien siitä päivästä, kun olet vastaanottanut lähetyksen. Asiakkaan tulee itse maksaa palautuksen postimaksu. Rarissima ei korvaa palautuksesta aiheutuneita postikuluja.

Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 14,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Voit käyttää palautukseen samaa pakkausta, jossa lähetys saapui sinulle. Jos olet ehtinyt hävittää pakkauksen, voit lähettää palautuksen myös muussa pakkauksessa. Tärkeintä on, että paketoit palautuksen hyvin ja liität mukaan tilausnumeron ja asiakastietosi. Jos nämä tiedot puuttuvat, emme voi tietää, että palautus tulee sinulta.

Näytetään ainut tulos

  • Värien Voima

    LOPPUUNMYYTY!

    Kirja sisältää Elämän Värit, Seitsemän Vuoden Värisyklit ja Värien Parantava Voiman.

    Värit ovat tunteita ja kokemuksia, elettyä elämää, tätä hetkeä ja tulevaisuutta. Kirja avaa sinulle ymmärrystä siihen, miten värit toimivat. Värien avulla voi vaikuttaa uskomattoman paljon elämäänsä, kun ymmärtää niiden merkityksen ja voiman. Kirjassa kuvataan myös Ilona Pohjalaisen kehittämä Seitsemän Vuoden Värisyklit, jotka kuljettavat elämäämme tietyn kaavan mukaan, kunnes tunnistamme tuon kaavan ja puramme sen. Värejä voi hyödyntää terveyden ylläpitämisessä, sairauksien hoidossa, elämän parantamisessa ja avaamaan tunnelukkoja ja hoitamaan niitä. Niihin saat kirjassa työkaluja itsellesi. 631 sivua, joista 31 värikuvia. Kansi laminoitu.