Kirjakauppa

Lähetämme kirjatilauksestasi ennakkolaskun sähköpostilla.
Postitamme tilauksesi maksusuorituksesi tilillemme kirjautumisen jälkeen.

 

 

 

 

Näytetään kaikki 13 tulosta

 • Värien Voima

  40,00€

  Kirja sisältää Elämän Värit, Seitsemän Vuoden Värisyklit ja Värien Parantava Voiman.

  Värit ovat tunteita ja kokemuksia, elettyä elämää, tätä hetkeä ja tulevaisuutta. Kirja avaa sinulle ymmärrystä siihen, miten värit toimivat. Värien avulla voi vaikuttaa uskomattoman paljon elämäänsä, kun ymmärtää niiden merkityksen ja voiman. Kirjassa kuvataan myös Ilona Pohjalaisen kehittämä Seitsemän Vuoden Värisyklit, jotka kuljettavat elämäämme tietyn kaavan mukaan, kunnes tunnistamme tuon kaavan ja puramme sen. Värejä voi hyödyntää terveyden ylläpitämisessä, sairauksien hoidossa, elämän parantamisessa ja avaamaan tunnelukkoja ja hoitamaan niitä. Niihin saat kirjassa työkaluja itsellesi. 631 sivua, joista 31 värikuvia. Kansi laminoitu.


 • Tunne Tunteet

  24,00€

  Tunne Tunteet on kirja tunteista, energiakeskustemme tunnepolariteeteista, aisteista, elementeistä ja symboleista sekä niiden merkityksestä hyvinvoinnillemme. Saat myös tietoa tasapainosta, keinoista tasapainottaa itsemme ja siitä kuinka se näkyy elämässämme. 266 sivua.


 • Parisuhde – Mahdollisuus säilyttää, löytää tai kadottaa itsensä

  24,00€

  Hyvä parisuhde on sydämestä kumpuavaa rakkautta, jossa kaikki seitsemän chakraamme ovat harmoniassa puolisomme kanssa. Parisuhdetta on hoidettava 366 päivää vuodessa, sillä hoitamattomana parisuhde näivettyy. 152 sivua.


 • Sanoja Rakkaudesta

  10,00€

  Sanoja Rakkaudesta on kirja rakkauden moninaisesta ilmentymästä, universaalista näkökulmasta avuksi ja ohjaukseksi ja arjen keskelle. Kanavoitu Maitreyalta ja Hildegard Bingeniläiseltä. 164 sivua.


 • Seitsemän Sinettiä

  30,00€

  Kirjassa on esitelty seitsemän elämää lukitsevaa sinettiä ja niiden purkamisen ohjeita. Lisäksi siinä on seitsemän positiivista sinettiä ja niiden koodaus neuvoja. Uudistettu painos, 230 sivua. Mukana Seitsemän sinetin kortit, joilla näet helposti, mitä sinettejä sinun olisi itsessäsi syytä tarkastella.


 • Valoon

  36,00€

  Valoon on kirja intuitiivisesta parantamisesta. Se antaa työkaluja niille, jotka haluavat lähteä henkiselle tielle.

  Kirja on toiminut vuosikaudet Valonportaat parantaja koulutuksen kurssikirjana. 386 sivua. Kansi laminoitu.


 • Kolmastoista Silli

  24,00€

  Kirjassa on kolmetoista erilaista harjoitusta, jotka saavat sinut huomaamaan oman ainutlaatuisuutesi.

  Pohjana ovat myös keskustelut ja kanavoidut vastaukset, sekä mestareiden antamat harjoitukset. 192 sivua.


 • SielunSuunnitelma

  30,00€

  Olemme eläneet monia elämiä, jotka vaikuttavat nykyiseen elämäämme. Haasteet, joita tämä elämämme pitää sisällään, ovat heijastusta entisistä elämistämme. Värit avaavat ymmärrystämme sielunsuunnitelmaamme ja numerot paljastavat loput. 328 sivua.

   


 • Suru on sininen sana

  12,00€

  Tämä pikku kirjanen voi auttaa sinua omassa surussasi. Tai se voi auttaa jotakuta läheistäsi hänen surussaan. Mukana saat siniset enkelikortit.


 • Kukkaenkelin päiväkirja

  11,00€

  Kukkaenkelin päiväkirja on ihastuttava tarina Kukkaenkelistä, joka kylvää maailmaan seitsemiä erilaisia siemeniä ja kertoo mitä ilon, lohdutuksen, valon, uskon, toivon, rauhan ja rakkauden siemenien kylväminen saa maailmassa aikaan. Jokainen meistä voi olla samanlainen Kukkaenkeli. 131 sivua.


 • 13 Kuun Jumalatarta vihko ja kortit

  20,00€

  13 Kuun Jumalatarta vihko ja 13 laminoitua korttia, joissa jumalattarien kuvat ja lyhyt viesti.


 • Ilon ajan Enkeli -kortit

  12,00€

  Ilon ajan enkelikorteissa on 31 erilaista enkeliviestiä iloksi, rohkaisuksi, lohdutukseksi ja toivoa antamaan elämääsi


 • Elämänpyörän 9 Viisastenkiveä

  54,00€

  Elämänpyörän 9 Viisastenkiveä on apuväline syvempään itsetutkiskeluun. Kirja antaa oivalluksia, ahaa elämyksiä, uusia näkökulmia elämääsi.

  Sisältää:

  Kankaan, jolle kivet pudotetaan
  44 sivuisen opasvihkon
  Aidot kivet